Permanent makeup 3D

​Alle priser er inkl. moms.


Bryn Ombre bryn2.950,-

Microblading2.950,-

Eyeliner (over)2.000,-

​Eyeliner (under)1.500,-

​Eyeliner (over & under)2.500,-

​​Lipliner2.500,-

*En gang gratis opfyldning indenfor 3 mdr.

 

Hos Salon Kim kan vi tilbyde flere former for permanent makeup, det er bl.a. Ombre bryn, microblading, eyeliner og lipliner nær Dalum, Hunderup & Odense. 

Permanent makeup er ikke en erstatning for din makeup, men blot med til at kompensere for det du mangler.

Så hvis du mangler steder på dine øjenbryn, læber eller eyeliner er permanent makeup at anbefale. Når du skal have lavet permanent makeup, er det vigtigt at du vælger noget som passer til din hudtype, alder, hårfarve mm.

Vi tilbyder flere former for permanent makeup i Dalum, Hunderup & Odense C 

Microblading bryn laves manuelt, som er uden maskine og på den måde kan man lave helt fine tynde streger i huden, som ligner hårstrå. Dette er den metode der giver det mest naturlige look.

Ombre Bryn er en smuk og naturlig skygge som ligger over hele brynet, så når brynene er lavet vil de falme en del og derefter ligge som en fin skygge bag dine hår for at give mere fylde.

Der er også flere forskellige former for permanent lipliner, og hvis du vil høre mere om permanent makeup er du velkommen til at kigge forbi salonen eller ringe til os, og få en snak om permanent makeup.

Kontakt os for at få et tilbud på permanent makeup

Trænger du til at få frisket dit look op? så kan permanent makeup være den rette løsning for dig. Vi kan vejlede dig til det der vil passe bedst til dit udseende.

Du kan kontakte os på 40 57 70 46​ eller sende en mail til info@salonkim.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.