Hos Salon Kim kan vi tilbyde flere former for permanent makeup, det er bl.a. Ombre bryn, microblading, eyeliner og lipliner nær Dalum, Hunderup & Odense. 

Denne løsning er ikke en erstatning for din makeup, men blot med til at kompensere for det du mangler.

Så hvis du mangler steder på dine øjenbryn, læber eller eyeliner er permanent makeup at anbefale. Når du skal have lavet permanent makeup, er det vigtigt at du vælger noget som passer til din hudtype, alder, hårfarve mm.

Book en tid i dag

Flere former for permanent makeup i Odense C 

Microblading bryn laves manuelt, som er uden maskine og på den måde kan man lave helt fine tynde streger i huden, som ligner hårstrå. Dette er den metode der giver det mest naturlige look.

Ombre Bryn er en smuk og naturlig skygge som ligger over hele brynet, så når brynene er lavet vil de falme en del og derefter ligge som en fin skygge bag dine hår for at give mere fylde.

Der er også flere forskellige former for permanent lipliner, og hvis du vil høre mere om permanent makeup er du velkommen til at kigge forbi salonen eller ringe til os, og få en snak dit behov.

Priser

Herunder kan du se vores priser på diverse behandlinger.

​Alle priser er inkl. moms.


Bryn Ombre bryn2.950,-

Microblading2.950,-

Eyeliner (over)2.000,-

​Eyeliner (under)1.500,-

​Eyeliner (over & under)2.500,-

​​Lipliner2.500,-

*En gang gratis opfyldning indenfor 3 mdr.

Book en tid til permanent makeup

Ønsker du en tid til at få lagt permanent makeup? Så gå ind på vores online bookingsystem i dag og bestil en tid. Har du spørgsmål kan du naturligvis også ringe direkte til os på 40 57 70 46​. Som et sidste alternativ kan du også skrive til os gennem vores kontaktformular eller mail info@salonkim.dk.

Vi glæder os til at se dig i vores salon.

Kontakt os for at få et tilbud på permanent makeup

Trænger du til at få frisket dit look op? så kan permanent makeup være den rette løsning for dig. Vi kan vejlede dig til det der vil passe bedst til dit udseende.

Du kan kontakte os på 40 57 70 46​ eller sende en mail til info@salonkim.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.