Manicure og pedicure København

Hos Salon Kim på Vesterbro i København tilbyder vi en bred vifte af forskellige tjenester inden for frisør, negle og makeup. Hos os kan du opleve en afslappende og professionel manicure- og pedicurebehandlinger. Vores negleteknikere går op i at skabe smukke negle til enhver stil og personlighed. Vores negleydelser vil få dig til at føle dig forkælet og velplejet. 

I vores salon på Vesterbro i København kan du få en manicurebehandling, der er tilpasset dine individuelle ønsker. Vi tilbyder alt fra den klassiske fransk manicure, der inkluderer formning og pleje af neglene, til gelenegle og Shellac hvor lakken kan holde op til 2 uger. 

Neglebehandling hos Salon Kim 

Vi tilbyder også pedicure til dine fødder, så de kan blive lækre sommerklar. Vores pedicurebehandlinger inkluderer formning og pleje af negle, og fjernelse af neglebånd og hård hund. 

Fordele ved manicure- og pedicurebehandlinger hos Salon Kim 

  • Smukke og velplejede hænder og fødder
  • Fjernelse af døde hudceller og hård hud
  • En forbedret neglehygiejne, der forebygger neglerødder og infektioner
  • En længere holdbarhed på Shellac og gele.

Står du og skal til en festlig begivenhed, konfirmation eller bryllup, så kan vi hjælpe dig med det fulde look. Vi laver smukke negle som passer til din kjole og din ønsker. Vi kan desuden også sætte dit hår, uanset om det er langt eller kort. Vi har mange års erfaring med håropsætning og brudeopsætning. 

Priser på negle og gelenegle

Kontakt os i dag for at booke en tid til en af vores eksklusive behandlinger. Vores dygtige og erfarne team vil sørge for, at du forlader vores salon med smukke og velplejede negle. 

Book din næste manicure- eller pedicurebehandling ved Salon Kim i dag, ved at kontakte os på telefon 76 20 80 80 . Du kan også sende os en mail på info@salonkim.dk , eller udfyld vores kontaktformular. Vi ser frem til at forkæle dig og dine negle!