Hos Salon Kim tilbyder vi herreklip som et af vores mange ydelser. Er det lange hår begyndt at irritere dig eller er det blot tid til en ny frisure? Du er i hvert fald altid velkommen i vores salon i Odense C.

Book en tid i dag

Moderne herreklip

Når det gælder herreklip kan vi tilbyde en bred vifte af muligheder. Med årene er der kommet større diversitet i hvad der er populært indenfor herreklip. Hos Salon Kim har vi styr på en lang række teknikker og har nu i mange år hjulpet de lokale herre med at finde det helt rette look.

Trimmet & kort klipning

Den trimmede klipning er et populært og klassisk valg for dig der ønsker at mindske tiden foran spejlet. Med en trimmet klipning behøver du nemlig ikke at sætte og style håret. Så ønsker ud en mere praktisk løsning er dette løsningen for dig.

Med en kort klipning har du mulighed for lidt mere styling. Så ønsker du en frisure hvor håret stadig ikke kommer i vejen men som du stadig kan sætte dit eget præg på, så er dette løsningen for dig.

Langt hår

Den langhårede frisure er en løsning der er blevet mere populær blandt mænd i nyere tid. Her kan vi hjælpe med at klippe frisuren til, så du får det bedst mulige resultat. Mange mænd tror at man blot kan lade håret gro, men hvis man ønsker at få mest ud af sit lange hår, er det en god idé at få spidserne ordnet og håret rettet til i ny og næ.

Priser

Vi tager gerne 210,- for en almindelig herreklipning, men ønsker du og farvning eller andet, kan du se alle priser ved at klikke på nedenstående knap.

Se alle frisør priser

Book en tid i dag

Er det tid til en klipning, så book en tid hos os i vores salon i dag. Det kan du gøre vi vores bookingsystem. Har du spørgsmål kan du også ringe til os på 40 57 70 46​, skrive til vores mail info@salonkim.dk. Du kan selvfølgelig også benytte vores kontaktformular her på siden.

Vi glæder os til at se dig i vores salon, så vi kan give dig lige netop den frisure du ønsker.