Hos Salon Kim tilbyder vi håropsætninger til flere forskellige lejligheder i Dalum, Hunderup & Odense, så uanset hvilken lejlighed du skal bruge en håropsætning til, så kan vi klare det for dig. 

Vi kan tilbyde alle former for håropsætning, både til konfirmationer, bryllupper mm. Vi tager sammen en samtale om hvad dine ønsker er, i forhold til opsætning, dekorationer osv. 

Uanset hvordan du ønsker dit hår opsat, så finder vi en løsning på det sammen. Det er kun din fantasi der sætter grænser for hvordan din håropsætning skal være. 

Vi kan lave håropsætninger på både mænd, kvinder og børn.  

Håropsætning til bryllup i Dalum, Hunderup & Odense C

Når du skal giftes skal du ikke tænke på noget som helst, og derfor vil vi med glæde stå for din håropsætning samt makeup, da du ikke skal tænke på noget denne dag, alting skal bare være perfekt. 

Vi har mange års erfaring med diverse håropsætninger, og kan derfor også hjælpe dig med at få den håropsætning du drømmer om. 

Konfirmationshår

Der er flere trends inden for konfirmationshår, semi-opsat, fuldt opsat, løst og kort hår. Uanset hvilken form for konfirmationshår du ønsker, kan vi finde en løsning på dette.

Det hele skal harmonere på din store dag, og derfor afhænger håropsætningen også af hvilken kjole du skal have på.

Vi tager selvfølgelig en snak om hvad dine ønsker for håropsætning er, så du får den opsætning du ønsker.

Kontakt os for et tilbud på håropsætning

Skal du have sat hår til en speciel anledning? så kan Salon Kim hjælpe dig! Der er ingen grænser for hvilke håropsætninger vi kan lave.
Du er derfor velkommen til at kontakte os på telefon 40 57 70 46​ eller sende en mail til info@salonkim.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.