Dameklip på Vesterbro i København

I vores salon på Vesterbro i København tilbyder vi et hav af skønhedsbehandlinger, heriblandt er et af vores spidskompetencer dameklip. Kunne du tænke dig at få frisuren opfrisket? Så kom forbi salonen. Vi tilbyder mere end blot klipning. Hos Salon Kim kan du nemlig få den helt store tur med behandling af bl.a. negle, bryn og vipper.

Stor erfaring med dameklip

Som frisør har vi været i branchen i over 17 år og har derfor erfaringen til at give dig lige netop den frisure, du ønsker. En frisure er meget personlig, især for kvinder. Det er et personligt udtryk mere end noget andet.

Hos Salon Kim ved vi hvor vigtig frisuren er for dig, og du kan derfor stole på at vi tager ansvaret seriøst. Vi prøver altid at ramme plet, når det gælder dine forventninger til klipningen. Din tilfredshed er den højeste prioritet i vores salon.

Dameklip i alle længder

Vi tilbyder dameklipning i alle længder i alle længder, det kommer blot an på hvad der passer bedst til dig. Har du allerede en frisure i tankerne? Hvis ikke kan du altid spørge vores frisører til råds. Vi hjælper gerne med at finde din stil. Vi er her for at hjælpe dig bedst muligt, så du går fra salonen glad med tilfredshed.

Kort hår

En frisure, kortere end skulderlængden når det gælder dameklip, kræver en dygtig damefrisør. Heldigvis er det præcis hvad du finder hos Salon Kim. En kort frisure forbindes ofte med modne aldersgrupper og findes inden for meget specifikke rammer. Men det er vigtigt at huske på at det er en frisure, der kan fungere på enhver aldersgruppe. Der findes i dag et hav af forskellige korte frisure. I dag klippes der ofte kort frisure på kvinder i alle aldre og i forskellige styles og look. 

Mellemlangt hår

En mellemlang frisure er nok det vi oftest ser blandt kvinder. Derfor er det også noget vi nærmest arbejder med hver dag. Med en middel længde på håret har du mange muligheder når det gælder styling. Du har f.eks. mulighed for at få udført dameklip med etager, lang page, balayage eller noget helt fjerde.

Langt hår

Langt hår kan ofte se slidt ud, og kræver meget pleje for at rette op på. Langt hår kan også ligge sig meget fladt langs hovedet, hvilket mange kvinder ikke søger i en frisure. Men har du den rette frisør, pleje og styling, kan du let få masser af fylde i frisuren og opnå et inspirerende resultat. Ønsker du at bevare længden, men mangler inspiration at opfriske frisuren? Så kom forbi vores salon i dag.

Hvad koster dameklip?

Almindelig dameklip koster 550,- i salonen, men ønsker du også en farvebehandling, kan du se alle vores frisør priser ved et klik på nedenstående knap.

Book en tid til dameklip

Kunne du tænke dig en tid til dameklip i Salon Kim? Så book dig ind via vores online bookingsystem i dag. Du kan også ringe direkte til os på tlf. 40 57 70 46. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.