Bryn- og vippefarve på Vesterbro

Hos Salon Kim har vi mange års erfaring med farve af bryn og vipper. Vi har mange glade kunder i på Vesterbro. Vores fokus er på kundetilfredshed og kvalitet. Du kan altid forvente en professionel professionel behandling, hvor der bliver lyttet til dine ønsker og behov. Skal du have rettet og farvet dine vipper eller bryn, så ring til os og book en tid. 

Når du vælger Salon Kim til at få farvet dine bryn og vipper, er du sikret professionel behandling fra en af vores frisører. Vi er specialister i at skabe smukke og flotte bryn, som passer til din personlige stil. Vi bruger desuden de bedste produkter, så du er sikret dig et godt resultat. Ved farve af bryn og vipper undgår du, at din makeup løber når det er vådt eller fugtigt.

Få farvet bryn og vipper hos Salon Kim 

  • Fyldigere bryn
  • Symmetri i ansigtet
  • Ensartethed i begge bryn 
  • Fremhæv din personlighed med dit eget udtryk

En anden vigtig fordel, der er værd at nævne, er at du ikke skal være nervøs for at din mascara bliver siddende hele dagen. Farve af bryn og vipper smitter ikke af og løber derfor ikke ned af kinderne i regnvejr. Brynfarve udført af vores frisører, ofte holder 3-4 uger, alt efter hvordan man behandler vipperne og brynene efterfølgende. Vi tilbyder farver og nuancer som passer til dit hår. Vi tilbyder både single lash, retning af bryn og farve. 

Book din næste tid i dag

Ønsker du at få farvet dine bryn og vipper, så kan vi hjælpe dig hos en af vores salon på Vesterbro i København. Du er altid velkommen til at ringe til os og booke en tid på telefon 76 20 80 80 . Du kan også sende os en mail på info@salonkim.dk . Eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.