Leder du efter en frisør der kan udføre balayage? Vi har en salon i Odense C og har stor erfaring med balayage farvning af alle længder hår. Så går du og drømmer om et nyt friskt look, er du mere end velkommen til at kigge forbi vores salon.

Book en tid i dag

Hvad er balayage?

Balayage er en helt unik farveteknik du kan anvende til din frisure. Teknikken kan beskrives som en placering af striber i håret i et tilfældigt mønster guidet af frisørens kreativitet.

Resultatet minder lidt om en strand, hvor solens stråler afbleger forskellige områder. Dette skaber en flot kontrast til hårets originale farve og vil resultere i et flot farvespil i håret som ultimativt ender ud i et frisk og moderne look.

Teknik & erfaring

Balayage farvning skiller sig ud fra almindelig farvning af hår, da det udføres med en frihåndsteknik der kræver en vis mængde erfaring. Hos Salon Kim har vi naturligvis den gældende erfaring og kan selvfølgelig give dig lige netop det udtryk du ønsker.

Balayage til lyst og mørkt hår

Om du har lyst eller mørkt hår gør ingen forskel. Du kan også få både lyse og mørke balayage behandlinger. Det afhænger alt af hvilket resultat du går efter.

Fordelene ved denne behandling er at du undgår det akavede øjeblik hvor farven begynder at aftage ved udgroning af nyt hår. Det skyldes både den naturlige overgang fra naturligt til farve men også fordi farvningen begynder ikke fra hovedbunden.

Bestil en tid i dag

Kunne du tænke dig en tid i vores salon i Odense C, er du velkommen til at booke en tid via vores bookingsystem i dag. Har du spørgsmål kan du naturligvis også bestille tid ved at ringe til os på tlf. 40 57 70 46​. Du kan også kontakte os gennem en besked til vores mail info@salonkim.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med en bekræftelse eller et kompromis med en anden ledig tid.